Nyheter

Köpvillkor


4baby är ett svenskt företag som betalar moms och företagsskatt i Sverige. Hos oss kan du handla enkelt och säkert utan obehagliga överraskningar. Vi har en policy att all vår personal i samtliga länder ska bemöta våra kunder, leverantörer och andra intressenter på samma sätt som vi själva vill bli bemötta.

Går det bra att beställa via vår webbutik. Villkoren för köp via hemsidan framgår nedan:

Betalning

Alla priser är inklusive moms. Betalning kan ske i förskott via Bankgiro / Banköverföring , Paypal eller Swish.

Öppet köp

Du har alltid öppet köp i 2 veckor vid uthämtning av varor via vår hemsida som returneras i oskadad och nyskick. Meddela bara oss innan du skickar tillbaka till Stockholm / Saltsjöbaden varan. Vid öppet köp står du som kund för fraktkostnaden. Bifoga eventuell anmärkning i paketet. Meddela också hur du vill att vi betalar tillbaka pengarna (utan fraktkostnad) eller om du önskar ett tillgodokvitto.

Fraktkostnad och leveransvillkor

Vi samarbetar med GLS ​/ Schenker AB och DPD / PostNord Fraktkostnad :

- 350 kr för barnvagn utan bilbarnstol/babyskydd.

- 450 kr för barnvagn med bilbarnstol/babyskydd eller isofix bilbas (skicka i två paket)

- 65 kr för babysitter / babygym / badstol / bröstpump

- 145 kr för sittkudde / sittpuff

- 195 kr för barngunga

Vi samfraktar och skickar beställning inom 24-48h efter betalning mottages.

I regel så levereras alla paket :

-barnvagnar mellan 7-14 vardagar

-barnartiklar mellan 3-6 vardagar

OBS ! 1) För ej uthämtade/mottagna paket med barnvagn tas en avgift ut med 1000kr

2) Kunden är ansvarig för att ange korrekt leveransadress och telefonnummer i ordern. Om leveranuppgifter är inte korrekt, kunden måste betala en avgift för omdirigering av paketet till rätt adress (350 kr)

Garanti/Reklamationer

Alla varor skall givetvis vara flefria vid leverans. Vi ger dig 1 år garanti på samtliga produkter i enlighet med konsumentköplagen. Vid garanti står du som kund för fraktkostnaden. Gäller alla fabrikationsfel men inte på skador som du själv har orsakat (Till exempel inte gäller : innerslangar till lufthjul)

OBS ! Om du märker några skador på förpackningen vid leveransen, vänligen öppna paketet framför leveranspersonen (Postnord eller Schenker) och skriv ett skada protokol (skadeformuläret) med leveransperson. Bara med ett skadeformuläret kan vi starta en rekalamtion. Vänligen skicka också några bilder av trasiga delar också.

Skador på varan
Om du märker att paketet är skadat redan när du hämtar det på postkontoret, bör du meddela det med en gång.
Om en transportskada uppdagas först när du öppnar paketet bör du genast ta med dig hela paketet tillbaka till postkontoret och fylla i ett skadeformulär. På postkontoret kan de hjälpa dig fylla i ett skadeformulär.